Saya

Mijn naam is Saya en ik ben sinds juli 2020 werkzaam als verloskundige. Ik kende praktijk PUUR al vanuit mijn stages en heb hier ook als invallend verloskundige gewerkt. Ik ben er trots op dat ik nu als vaste verloskundige werkzaam ben bij PUUR. Mijn studie heb ik met veel plezier gevolgd in Maastricht. Daarna ben ik weer terug naar Brabant gegaan, waar ik ook opgegroeid ben. Ik heb bij verschillende praktijken in Nederland gewerkt, maar bij PUUR voelde ik me toch altijd het meeste thuis!

Ik wist van jongs af aan al dat ik verloskundige wilde worden en dit mocht dan ook iedereen weten! Nadat ik mijn gymnasiumdiploma heb behaald, ben ik direct gestart met de opleiding verloskunde. Maar goed ook, want ik had geen idee wat ik anders zou willen gaan studeren. Sinds ik ben gaan werken, ben ik alleen nog maar meer van dit vak gaan houden. Mijn werk is ook mijn hobby! Daarom vind ik het ook heel erg leuk dat ik nu de opleiding volg tot echoscopiste.

Natuurlijk heb ik ook nog andere hobby’s. Ik houd van verre reizen maken, het liefst vink ik heel mijn wereldkaart af. Daarnaast ben ik gek op snowboarden, rockmuziek en pizza. Ik ben erg sociaal en altijd enthousiast en vrolijk.

Het mooie aan de verloskunde is dat het bestaat uit een medisch stuk, maar ook voor een groot deel sociaal is. Het is voor mij dan ook een eer om deel uit te mogen maken van jullie reis om ouders te worden. Ik vind het belangrijk dat mensen met al hun vragen en problemen terecht kunnen bij hun verloskundige. Tijdens de zwangerschap is het belangrijk om samen een vertrouwensband op te kunnen bouwen om begeleiding op maat te kunnen geven. Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten in deze gezellige praktijk!

Heb je vragen?
Ik help je graag verder