Onze praktijk

Wij heten jullie van harte welkom binnen onze verloskundigenpraktijk Puur. De naam ‘Puur’ is tot stand gekomen door de gedachte dat niets in het leven zo puur is als de ontwikkeling en geboorte van een kind.

Ons team bestaat uit vier ervaren en enthousiaste verloskundigen die staan voor persoonlijke aandacht en deskundigheid. Persoonlijke aandacht en deskundige zorg vinden we namelijk heel erg belangrijk bij PUUR. Daarom houden we altijd rekening met jouw wensen. Samen kijken we welke zorg het beste bij jou past.

Naast de basiszorg tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamperiode, kunnen wij jullie veel extra’s bieden. Onze verloskundigen zijn opgeleid voor het maken van echo’s en het plaatsen van spiralen. Ook kun je bij ons langskomen voor het kinderwensspreekuur of voor een zwangerschapscursus.

Na het intakegesprek met een van onze verloskundigen, maken we in samenspraak met de gynaecoloog een persoonlijk zorgplan. Dit zorgplan zorgt voor minimale overdrachtsmomenten tussen de professionele hulpverleners. Het resultaat is passende zorg voor elke zwangere.

PUUR Verloskunde werkt nauw samen met de gynaecologen van het ETZ en JBZ en andere zorgprofessionals. Door deze intensieve samenwerking profiteer je tijdens je zwangerschap, bevalling en kraamperiode van de beste begeleiding. Een begeleiding die bovendien past bij jouw wensen. Elke zwangere is bijzonder en uniek en daarom kijken wij ook op deze manier naar iedere zwangerschap.

Werkgebied en bereikbaarheid

Ons werkgebied strekt zich uit over onder andere de gemeenten Loon op zand, Sprang Capelle en Waalwijk (landgoed Driessen). Onze hoofdlocatie bevindt zich in Sprang Capelle op het Raadhuisplein. Daarnaast hebben we 2 spreekuurlocaties in Kaatsheuvel en twee spreekuurlocaties in Waalwijk. Je bent van harte welkom bij ons in de praktijk als je woonachtig bent in één van deze gemeenten. Je kunt je direct bij ons aanmelden, je hebt hiervoor geen verwijzing nodig van de huisarts.

Woon je buiten ons gebied, maar wil je toch graag door ons begeleid worden tijdens je zwangerschap? Dan kun je altijd contact met ons opnemen. We gaan dan samen kijken wat we voor je kunnen betekenen. Meer informatie over ons en onze zorg vind je op onze website.

We zien je graag in onze praktijk!