Marlotte

Mijn naam is Marlotte. Ik ben verloskundige sinds 2015 en sinds januari 2017 ben ik werkzaam als verloskundige binnen deze praktijk. Mijn studie heb ik gevolgd in Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gehad in de omgeving van Antwerpen en daarnaast heb ik drie maanden stage gelopen in Suriname.

De opleidingen in Nederland en België zijn dusdanig verschillend dat ik na mijn afstuderen nog een stageperiode heb gehad bij PUUR om de eerstelijnspraktijk ook goed te leren kennen en ervaren. Een investering waar ik nog altijd heel blij mee ben! Sinds september 2019 mag ik mezelf ook echoscopiste noemen. Recentelijk heb ik ook de opleiding afgerond voor het maken van de screeningsecho’s, zoals de SEO (Structureel Echoscopisch Onderzoek).

Naast mijn werk als verloskundige en echoscopiste, ben ik graag sportief bezig. Ik doe aan wedstrijdzwemmen waar ik veel energie van krijg. Daarnaast speel ik graag bordspelletjes met vrienden. Ik ben geboren en getogen in Sprang-Capelle, maar op dit moment woon ik in Waalwijk met mijn partner.

Gedurende mijn stageperiodes heb ik ervaren dat het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode heel bijzonder en PUUR is, waar ter wereld dit dan ook plaatsvindt. Ik vind het daarom belangrijk om zwangere vrouwen en hun partner veilige, persoonlijke zorg te bieden zodat zij zich op hun gemak voelen en na de bevalling terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode in hun leven.

Heb je vragen?
Ik help je graag verder