Lindy

Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Lindy, werkzaam als verloskundige sinds 2015 en sinds 2017 ook als echoscopiste. Daarnaast ben ik bevoegd om spiralen te plaatsen. Mensen vertellen me altijd hoe mooi mijn beroep is als ik erover praat, en dat is het zeker! Geen dag en geen bevalling is hetzelfde.

Ik vind het leuk om persoonlijke zorg te leveren aan zwangeren en hun partner, een vertrouwensband op te bouwen en hen te begeleiden vanaf de kinderwens tot de kraamtijd. Het is een voorrecht om bij de geboorte van een kind te mogen zijn en ouders hierin bij te staan. Het is toch een van de meest bijzondere en spannendste momenten in iemands leven.

Als geboren en getogen ’s Gravenmoerse ken ik de dorpse mentaliteit. Ik vind het erg fijn om deel uit te mogen maken van het team van PUUR. Ik heb hart voor het vak en ben dan ook altijd met veel passie en gedrevenheid aan het werk. Naast mijn werk vind ik het leuk om te wandelen en te tennissen. Daarnaast houd ik van bakken en lekker eten en speel ik graag bordspelletjes. Ik kijk ernaar uit om jullie te mogen ontmoeten in onze praktijk!

Heb je vragen?
Ik help je graag verder