Isabelle

Ten eerste wil ik jullie welkom heten bij PUUR. Mijn naam is Isabelle en sinds 2001 ben ik werkzaam als verloskundige in Kaatsheuvel en omgeving. Mijn opleiding heb ik genoten aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade, een klein gehuchtje in Limburg. Mijn laatste stage volbracht ik binnen deze praktijk en ben vanaf dat moment altijd gebleven.

Al jong wist ik dat ik verloskundige wilde worden. De ontwikkeling van een ongeboren kind, zwangere vrouwen, een geboorte. Ik vond het allemaal enorm fascinerend en wilde hier alles over weten. Daarnaast zorg ik graag voor mensen. Ik wil er voor ze zijn wanneer ze me nodig hebben en ontzorgen tijdens een spannende, bijzondere periode. Ik kan niet half uitleggen hoe bijzonder het is om midden in de nacht weer naar huis te rijden wetende dat je deel hebt uitgemaakt van nieuw leven en geluk.

Gezien ik het belangrijk vind dat onze praktijk staat voor goede, kwalitatieve zorg begeleid door een top verloskundig team vergt dat ook achter de schermen zijn tijd en aandacht. Om goed op de hoogte te zijn van alles wat speelt binnen de geboortezorg ben ik dan ook actief in het verloskundig samenwerkingsverband van deze regio. Binnen dit samenwerkingsverband heb ik de mogelijkheid mee te kunnen denken en werken aan verbetering binnen de geboortezorg. Binnen de praktijk zal ik vanwege deze werkzaamheden iets minder te zien zijn in mijn rol als verloskundige dan mijn collega’s.

In 2007 was ik voor de eerste keer zwanger en ik vond het erg bijzonder om dit nu eens zelf te ervaren. Mijn zwangerschappen verliepen vrij goed en ondanks dat er zeker momenten waren die pittig waren zou ik deze unieke ervaring nooit hebben willen missen. Het voelen van mijn kindje bewegend in mijn lichaam zal ik niet zo snel meer vergeten.

Op dit moment zijn mijn man Fabian en ik de trotse ouders van drie prachtige kinderen, genaamd Bibi, Jade en Tiemen. Wij wonen landelijk en zijn altijd druk met (ver)bouwen. Ik ben graag buiten in de tuin met onze honden en onze andere dieren. Ondanks de drukte van ons gezin geniet ik nog altijd van mijn werk als verloskundige. Het blijft een bijzonder beroep om zo dicht bij een proces te zijn wat heel erg intiem en vooral heel PUUR is.

Heb je vragen?
Ik help je graag verder