Celeste

Sinds 2019 voer ik met volle passie het prachtige vak verloskunde uit. Vanaf januari 2023 mag ik als vaste verloskundige deel uitmaken van team PUUR. Ik ga me ook bezighouden met de social media en de zwangerschapscursussen. Elke dag ziet er anders uit en dit maakt het vak zo uitdagend. In 2022 heb ik mijzelf gespecialiseerd tot basis echoscopiste. De ontwikkeling van de baby in de buik, de geboorte van een nieuw leven en de groei naar ouderschap toe blijft elke keer opnieuw een groot wonder!

Ik vind het belangrijk om jullie vertrouwen te geven, te steunen en te coachen bij moeilijke momenten. Ik ben dankbaar dat ik hier deel van mag uitmaken. Ik sta voor persoonlijke aandacht en dat jullie je betrokken voelen rondom de zorg. Mijn doel is dat dit life-event een onvergetelijke en positieve gebeurtenis wordt waar jullie tevreden op terug kunnen kijken. Mijn ervaring is dat tevredenheid niet alleen afhangt van gezondheid, maar ook van communicatie en omgang met de zwangere en haar partner.

Samen met mijn vriend woon ik in Dongen. In mijn vrije tijd ben ik een bezige bij en een echte levensgenieter. Ik ben gek op feestjes en uitstapjes met vrienden. Daarnaast doe ik aan aquasporten en volg ik groepslessen in de sportschool. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

Heb je vragen?
Ik help je graag verder