De verloskundigen

Bij verloskundigenpraktijk PUUR bent u welkom voor alle begeleiding rondom uw kinderwens, zwangerschap, bevalling en kraambed in Loon op Zand, Kaatsheuvel, De Moer, Sprang Capelle en Landgoed Driessen Waalwijk.

Ons team bestaat uit vier enthousiaste verloskundigen die staan voor persoonlijke aandacht en deskundigheid gedurende deze bijzondere periode. Om de zorg op deze manier te kunnen bieden zijn wij allen ingeschreven bij het kwaliteitsregister van onze beroepsgroep, de KNOV. Wat wij naast aandacht en deskundigheid van groot belang vinden is om samen met u passende zorg te bieden die aansluit bij uw en uw partners wensen en wij hopen dat u na deze hele bijzondere periode van zwangerschap, geboorte en kraambed met veel plezier terug zult kijken op deze tijd en onze zorg daaromheen. Wij heten u en uw partner dan ook van harte welkom bij PUUR.

Wij stellen ons graag aan u voor:

Isabelle

Ten eerste wil ik u welkom heten bij PUUR. Mijn naam is Isabelle en al sinds 2001 ben ik werkzaam als verloskundige in Kaatsheuvel en omgeving. Mijn opleiding heb ik genoten aan de vroedvrouwenschool in Kerkrade, een klein gehuchtje in Limburg. Mijn laatste stage volbracht ik binnen deze praktijk en ben vanaf dat moment altijd gebleven.

In 2007 was ik voor de eerste keer zwanger en vond het erg bijzonder om dit nu eens zelf te ervaren. Mijn zwangerschappen verliepen vrij goed en ondanks dat er zeker momenten waren die pittig waren zou ik deze unieke ervaring nooit hebben willen missen. Het voelen van mijn kindje bewegend in mijn lichaam zal ik niet zo snel meer vergeten. Op dit moment zijn mijn man Fabian en ik de trotse ouders van drie prachtige kinderen, genaamd Bibi, Jade en Tiemen.  Ondanks de drukte van ons gezin geniet ik nog altijd van mijn werk als verloskundige. Het blijft een bijzonder beroep om zo dicht bij een proces te zijn wat bijzonder, intiem en vooral heel PUUR is.

Binnen onze praktijk staan wij voor veilige zorg die voor zover mogelijk afgestemd is op jullie behoeftes. Wij vinden het belangrijk dat wij voldoende tijd hebben voor onze mensen, en streven ernaar dat al onze cliënten aan het einde van zwangerschap, bevalling en kraambed met veel plezier terug kunnen kijken op een hele bijzondere tijd in hun leven.

team puur_gemy

Sanne

Ik ben Sanne en sinds juli 2015 ben ik in Maastricht afgestudeerd als verloskundige. Het studeren in Maastricht heb ik ervaren als een leuke tijd. Van jongs af aan wist ik al dat ik in de zorg wilde gaan werken. Nadat ik uitgeloot was voor geneeskunde, heb ik voor de opleiding verloskunde gekozen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad. Het vak verloskunde vind ik ontzettend mooi en ik zou niet anders meer willen! Mijn laatste stage heb ik bij PUUR gelopen en vanaf dat moment ben ik eigenlijk altijd gebleven. Ondertussen werk ik dus al meerdere jaren met veel plezier binnen deze praktijk en vormen we samen met elkaar een leuk team.

Tijdens de afgelopen jaren ben ik als maar meer gaan beseffen hoe een bijzondere periode zwangerschap, de geboorte van een kindje en de periode erna in het kraambed zijn. Des te meer besef ik hoe bevoorrecht ik dan ook ben dat ik als verloskundige deze (aanstaande) ouders hierbij mag begeleiden! Ik vind het belangrijk dat de vrouw en haar partner met een goed gevoel terugkijken op de zwangerschap, bevalling en het kraambed en doe dan ook mijn uiterste best om hierin een steentje in bij te dragen.

Marlotte

Mijn naam is Marlotte en ik ben sinds januari 2017 werkzaam als verloskundige binnen deze praktijk. Mijn studie heb ik gevolgd in Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gehad in de omgeving van Antwerpen en daarnaast heb ik drie maanden stage gelopen in Suriname.

De opleidingen in Nederland en België zijn dusdanig verschillend dat ik na mijn afstuderen nog een stageperiode heb gehad bij PUUR om de eerstelijnspraktijk ook goed te leren kennen en ervaren. Een investering waar ik nog vele jaren profijt van hoop te hebben!

Gedurende mijn stageperiodes heb ik ervaren dat het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode heel bijzonder en PUUR is, waar ter wereld dit dan ook plaatsvindt. Ik vind het daarom belangrijk zwangere vrouwen en hun partner veilige, persoonlijke zorg te bieden zodat zij zich op hun gemak voelen en na de bevalling terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode in hun leven.

Celeste

Mijn naam is Celeste van Aard, opgegroeid en met veel plezier gevestigd in Dongen. Al van jongs af aan wist ik dat ik in de verloskunde wilde gaan werken. Het idee dat een kindje groeit in de buik en dat je er 9 maanden naar toe leeft om ouders te worden fascineerde mij. Na het afronden van de verpleegkunde opleiding en de nodige ervaring die ik hierin heb opgedaan ben ik dan ook doorgestroomd naar de verloskunde! Vol enthousiasme heb ik in 2019 mijn diploma als verloskundige behaald op de academie in Maastricht. Ik heb gewerkt bij verschillende verloskundigenpraktijken verspreid in Nederland. Hier heb ik veel ervaring opgedaan maar ik word toch het meest gelukkig om vanuit huis te kunnen werken. Daarom ben ik blij dat PUUR mij een mooie kans heeft gegeven om vanaf juli 2019 onderdeel van dit team te mogen zijn. In 2021 houd ik mezelf bezig met de opleiding tot basis echoscopiste om mezelf verder te kunnen ontwikkelen.

Verloskunde is in mijn ogen het meest bijzondere beroep wat er bestaat en waarin ik mijn passie heb gevonden! Elke dag ziet er anders uit en dit maakt het vak zo uitdagend. Ik vind het belangrijk dat de zwangere vrouw en haar partner persoonlijke aandacht krijgen en zich betrokken voelen rondom de zorg. Mijn doel is dat dit life-event een onvergetelijke en positieve gebeurtenis wordt waar ze tevreden op terug kunnen kijken. Mijn ervaring is dat tevredenheid niet alleen af hangt van gezondheid, maar ook van communicatie en omgang met de zwangere en haar partner. Ik kijk ernaar uit jullie te mogen ontmoeten in de praktijk!