Samenwerking Binnenste Boven

binnesteboven

Als ouder wil je niets liever dan je baby gelukkig en tevreden zien. Je baby zet zich net zo intens en actief in voor jouw levensgeluk. Jouw kindje doet dat met alles wat in zijn vermogen ligt. Waarom? Voor een baby zijn zijn ouders ALLES.  Je hebt een hele sterke verbinding met elkaar.

Met andere woorden: Maak je je zorgen over het welzijn, gezondheid of gedrag van je baby en wil je actief bijdragen aan een verandering hiervan? Kijk dan eens wat je baby jou hiermee wil vertellen.  Het ‘verhaal’ van het kind dat door de PresentChild® methode naar voren komt, is zó nauwkeurig passend dat je meteen voelt dat het klopt. Meestal gaat het om blinde vlekken uit het leven van de ouder. Wanneer ouders hiermee aan de slag gaan is het probleem vrij snel opgelost. Soms zelfs zonder verdere behandeling van de baby.

Je kunt bij mij terecht voor heel veel vragen. Maar de meeste ouders komen naar mijn BinnensteBoven Kindercoaching als hun baby:

  • veel huilt
  • onrustig is
  • allergisch is voor voeding
  • buikkrampen, diarree of last vanverstoppingen heeft
  • moeite heeft met slapen

Voor een baby zijn zijn ouders ALLES

Helaas vergoeden verzekeraar de kosten voor kindercoaching niet. Ik heb mijn tarief daarom aantrekkelijk gemaakt.  Heb je interesse? Neem dan eens een kijkje op http://binnensteboven.net/paginas/baby/ en neem vrijblijvend contact met me op.

Marga Huis in ’t Veld
Kindercoach