Team echoscopisten

Marlotte

Mijn naam is Marlotte en ik ben sinds januari 2017 werkzaam als verloskundige binnen deze praktijk. Mijn studie heb ik gevolgd in Antwerpen. Tijdens mijn opleiding heb ik verschillende stages gehad in de omgeving van Antwerpen en daarnaast heb ik drie maanden stage gelopen in Suriname.

De opleidingen in Nederland en België zijn dusdanig verschillend dat ik na mijn afstuderen nog een stageperiode heb gehad bij PUUR om de eerstelijnspraktijk ook goed te leren kennen en ervaren. Een investering waar ik nog vele jaren profijt van hoop te hebben!

Gedurende mijn stageperiodes heb ik ervaren dat het begeleiden van vrouwen tijdens de zwangerschap, de bevalling en de kraamperiode heel bijzonder en PUUR is, waar ter wereld dit dan ook plaatsvindt. Ik vind het daarom belangrijk zwangere vrouwen en hun partner veilige, persoonlijke zorg te bieden zodat zij zich op hun gemak voelen en na de bevalling terug kunnen kijken op een onvergetelijke periode in hun leven.

Lindy

Graag stel ik me aan jullie voor. ​Ik ben Lindy Faro, verloskundig werkzaam sinds 2015 en sinds 2017 ook als echoscopiste.

Mensen vertellen me altijd hoe mooi mijn beroep is als ik erover praat, en dat is het zeker! Geen dag en geen bevalling is hetzelfde. Ik vind het leuk om persoonlijke zorg te leveren aan zwangeren en hun partner, een vertrouwensband op te bouwen en hen te begeleiden vanaf de kinderwens tot de kraamtijd. Het is een voorrecht om bij de geboorte van hun kind te mogen zijn en hen hierin bij te staan, op een van de meest bijzondere en spannendste momenten in iemands leven.

​Nadat ik de afgelopen jaren met veel plezier in Eindhoven en Waalwijk heb mogen werken, ga ik nu aan de slag bij Puur. Als geboren en getogen ’s Gravenmoerse ken ik de dorpse mentaliteit. Ik vind het erg fijn om vanaf 1 oktober deel uit te mogen maken van het team van Puur om jullie zo fijn mogelijk te begeleiden.

​Ik heb heel veel zin om bij Puur aan de slag te gaan en jullie allemaal te ontmoeten!