Team echoscopisten

team puur_gemy

Sanne

Ik ben Sanne, sinds juli werkzaam als verloskundige bij PUUR. Ik ben afgelopen zomer afgestudeerd aan de academie verloskunde in Maastricht, waar ik met veel plezier vier jaar heb gestudeerd. Ik wist al van jongs af aan dat ik in de zorg wilde gaan werken en ben, nadat ik uitgeloot was voor geneeskunde, verloskunde gaan doen. Hier heb ik geen moment spijt van gehad, het vak verloskunde vind ik ontzettend mooi en ik zou niet anders meer willen! Mijn laatste stage heb ik bij PUUR gelopen, waarna ik gelukkig meteen ook hier aan het werk kon.

Tijdens de afgelopen maanden ben ik me steeds meer gaan beseffen dat zwangerschap, geboorte en het kraambed een ontzettend bijzondere tijd is en dat ik als verloskundige bevoorrecht ben dat ik (aanstaande) ouders hierbij mag begeleiden! Ik vind het belangrijk dat de vrouw en haar partner met een goed gevoel terugkijken op de zwangerschap, bevalling en het kraambed en hoop hier een steentje in bij te dragen.

Dominique

Mijn naam is Dominique van Kuijk en ik ben sinds juli 2017 het team van Verloskundigenpraktijk PUUR met veel plezier komen versterken! Ik heb vol enthousiasme de opleiding Verloskunde Maastricht gevolgd en ik heb hier geen moment spijt van gehad. Daarnaast heb ik in mei 2018 de opleiding Echoscopie basis afgerond. De variatie tussen verloskundige en echoscopiste vind ik erg leuk. Geen een werkdag als verloskundige ziet er hetzelfde uit, dit maakt het vak zo interessant. Het mogen bijdragen aan een mooie ervaring van de zwangerschap, de bevalling en het kraambed is iedere keer weer bijzonder. Ik hoop jullie snel te mogen ontmoeten in de praktijk!