Kinderwens spreekuur

U heeft samen een kinderwens en een spannende periode breekt aan, waarin mogelijk al vragen ontstaan.

Uit onderzoek weten we dat de eerste periode in de zwangerschap erg belangrijk is. Veel problemen tijdens de zwangerschap en later in het leven van een kind hebben hun oorsprong in de eerste drie maanden van de zwangerschap, waarin de aanleg van het embryo plaatsvindt. Een gezonde leefstijl kan de zwangerschapsuitkomsten voor moeder en kind positief beïnvloeden.

Ook wanneer er problemen zijn geweest tijdens een vorige zwangerschap of bevalling kan dit vragen bij u oproepen.

Kinderwens spreekuur

Tijdens het kinderwens spreekuur kunnen wij u informeren en voorlichting geven over diverse onderwerpen. Aanmelden voor het kinderwens spreekuur kunt u door telefonisch contact op te nemen of door u aan te melden via de website, onder het kopje aanmelden.

Voorafgaand aan het gesprek vragen wij u om de vragenlijst op zwangerwijzer.nl in te vullen zodat wij ons zo goed mogelijk voor kunnen bereiden op uw specifieke situatie. We vragen u deze vragenlijst uiterlijk drie werkdagen voor de afspraak naar ons te mailen of op te sturen.

Tips die u kunnen helpen om de kans op een gezonde zwangerschap te vergroten vind u ook terug in de folder: ‘Een goede start begint voor de zwangerschap’. Deze tips worden ook besproken tijdens het kinderwens spreekuur.

Wellicht tot ziens op ons kinderwens spreekuur!